Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chicagowskiej Włoskiej kanapki z wołowiną. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 9,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 144g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 2139 kalorii. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, liści laurowych, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), oraz Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso pocierać suchymi składnikami, przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Dodać mięso na patelni z tłuszczu boczku, dodać cebulę i czosnek, saute przez 15 minut, deglaze z winem, i dodać sos Worcestershire, bulion wołowy i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Bulion Wołowy
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Umieść patelnię do pieczenia w piekarniku i gotuj przez 3 godziny, odsłonięte lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 135 stopni F w środku.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.