Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)

Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)
Chicago Italian Beef (Pot Roast Style) jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1333 kalorii, 91g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $7.09 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 godzin i 25 minut. Mieszanka czosnku, wina, granulowanego czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chicago Italian Beef (Pot Roast Style), Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, oraz Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do pieczenia: umieść stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Całość pieczeni obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, aż złoty i karmelizowany; zmniejszyć ogień, jeśli tłuszcz zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Przenieść pieczeń na talerz i zmniejszyć ogień do medium.
6
Dodaj w cebuli i saute, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj włoską przyprawę i pokruszony czerwony pieprz i saute aż pachnące, kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
8
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z czerwonym winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać bulion i tymianek i doprowadzić do duszenia. Dostosuj przyprawę jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka z nagromadzonymi sokami i wstawić do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając co 30 minut, aż bardzo miękkie, 3 3 1/2 do 4 godzin. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i namiot z folią. Odcedzić jus przez drobną siatką sitko do miski i wrócić z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Po ostygnięciu trochę, ciągnąć mięso na mniejsze kawałki, powrót do zmniejszonej jus i rezerwy, aż gotowy do budowy kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Na słodką paprykę: wrzucić paski pieprzu z oliwą z oliwek, granulowany czosnek i trochę soli i pieprzu na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
13
Piec, mieszając w połowie, aż jaśniejszy kolor i miękkie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Na bułce ułożyć wołowinę, potem słodką paprykę, a potem domowej roboty gorącą Giardinierę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot GiardinieraHot Giardiniera
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Wlać małe naczynie zmniejszonej jus. Weź całą kanapkę i szybko wsadź gorący jus. Używając dwóch rąk, idź do diabła do miasta.
1
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj marchew, kalafior, serranos, czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Warzywa odcedzić i opłukać. W czystej misce wymieszaj olej rzepakowy z oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni. Sprawia 3 do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W21 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn