Cheryl ' s Chocolate Chip Blond Brownies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Cheryl czekoladowe Blond Brownies spróbować. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj White Chocolate Chunk Blond Brownies, BAKER ' s one BOWL White Chocolate Blond Brownies, oraz Blond Murzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 13x9-calowej patelni sprayem do gotowania lub masłem.
W dużej misce, beat masło, brązowy cukier, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Na małej prędkości, ubić w mące, proszku do pieczenia i soli, aż miękkie ciasto tworzy.
Posypać czekoladowe kawałki równomiernie na wierzchu.
Piec 25 do 30 minut lub aż krawędzie są złociste. Ochłodzić całkowicie, około 3 godzin.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.