Cherry Pie III

Cherry Pie III
Cherry Pie III to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wodę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako tani deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry.

Instrukcje

1
Skrócenie pokroić na mąkę i sól za pomocą ostrzy ubijających miksera stojącego, aż okruchy będą wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Mikser StojącyMikser Stojący
2
Mieszaj ręcznie w zimnej wodzie, aż ciasto się utrzyma. Ciasto podzielić na pół i uformować na dwa dyski. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do schłodzenia przez, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Rozwałkuj jeden dysk ciasta w 11-calowe koło. Wyłóż 9-calową patelnię z ciastem. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Rozwałkuj ciasto na wierzchnią skórkę, przenieś je na talerz lub blachę do pieczenia i włóż do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby się rozgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść wiśnie, cukier i skrobię kukurydzianą w średniej wielkości rondlu bez aluminium. Pozostawić mieszaninę na 10 minut lub aż cukier wyciągnie soki z wiśni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Obniżyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, lub aż soki zagęścić i stać się półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z migdałów. Pozostaw nadzienie do ostygnięcia do lata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wlać nadzienie do skorupki ciasta. Przykryć wierzchnią skorupą, zacisnąć krawędzie, aby uszczelnić i wyciąć otwory wentylacyjne na parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F (190 stopni C) na blasze do pieczenia przez 45 do 55 minut lub do momentu, gdy skorupa będzie złotobrązowa. Pozostawić do ostygnięcia na kilka godzin przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn