Cherry Nut Delight

Cherry Nut Delight
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cherry Nut Delight spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 300 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cherry Delight, Cherry Delight, oraz Cherry Delight.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Posiekać 1/2 szklanki orzechów włoskich grubo i rezerwować je do polewy. Posiekaj pozostałe 1/2 szklanki orzechów dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
OrzechyOrzechy
3
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć mąkę, brązowy cukier i masło. Dobrze wymieszać mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodaj kokosa i drobno posiekane orzechy. Rezerwa 1/2 szklanki tej mieszanki. Wcisnąć pozostałą mieszaninę mąki do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut, lub aż krawędzie będą jasnobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć cukier i ser śmietankowy. Wymieszać z jajkiem i wanilią. Ubić mieszaninę do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Rozprowadzić tę mieszaninę na gorącej (właśnie upieczonej) warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Powrót patelni do piekarnika i piec 10 minut. Po zakończeniu gotowania ciasto rozłożyć nadzienie z ciasta wiśniowego na gorącym cieście i posypać pozostałe orzechy włoskie i mieszaninę okruchów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Powrót ciasto do piekarnika i piec kolejne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn