Cherry Nut Delight
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cherry Nut Delight spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 300 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cherry Delight, Cherry Delight, oraz Cherry Delight.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Posiekać 1/2 szklanki orzechów włoskich grubo i rezerwować je do polewy. Posiekaj pozostałe 1/2 szklanki orzechów dobrze.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć mąkę, brązowy cukier i masło. Dobrze wymieszać mieszaninę.
Dodaj kokosa i drobno posiekane orzechy. Rezerwa 1/2 szklanki tej mieszanki. Wcisnąć pozostałą mieszaninę mąki do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut, lub aż krawędzie będą jasnobrązowe.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć cukier i ser śmietankowy. Wymieszać z jajkiem i wanilią. Ubić mieszaninę do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić tę mieszaninę na gorącej (właśnie upieczonej) warstwie.
Powrót patelni do piekarnika i piec 10 minut. Po zakończeniu gotowania ciasto rozłożyć nadzienie z ciasta wiśniowego na gorącym cieście i posypać pozostałe orzechy włoskie i mieszaninę okruchów na wierzchu.
Powrót ciasto do piekarnika i piec kolejne 15 minut.