Salsa awokado z czarnej fasoli z kukurydzą jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, ale awokado, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Torty z czarnej fasoli z salsą z awokado i kukurydzy, Południowo-zachodnia czarna fasola, kukurydza i Salsa z awokado, oraz Chili z czarnej fasoli i kukurydzy z salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Posiekaną kukurydzę natrzeć oliwą z oliwek i umieścić na grillu i gotować, aż ładnie zwęglone ze wszystkich stron, o 5 minut na stronie. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed wyjęciem ziaren i przeniesienie do dużej miski.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.