Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cherry Crumble. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 502 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać lowfat granola, woda, gotowanie tapioka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Wiśniowo-Śmietankową, Rainier Cherry Crumble, oraz Cherry Almond Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz mrożone wiśnie, suszone wiśnie, cukier, brandy wiśniową, wodę i tapiokę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Suszone
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Tapioka
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wlać mieszaninę do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 1 do 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
30 minut przed owoc jest gotowy, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia blachy do pieczenia z folią aluminiową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W średniej misce do mieszania połączyć mieszankę do pieczenia uniwersalnego, granolę, zatrzaski imbirowe i roztopione masło.