Cherry Almond Biscotti
Cherry Almond Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz mąkę, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Almond Biscotti, Cherry Almond Biscotti, oraz Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Suszone wiśnie i likier amaretto wymieszać w rondlu na średnim ogniu, aż amaretto dojdzie do gotowania na wolnym ogniu; odcedzić, zachowując 2 łyżki płynu do późniejszego użycia.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać na arkusz woskowanego papieru. Ubij masło z 1 szklanką cukru w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekkie i puszyste, o 2 protokół. Ubij 3 jajka na maślano-cukrową mieszankę, jedno po drugim, mieszając w każdym jajku przed dodaniem następnego. Do mokrych składników wymieszaj reserved cherry liquid i ekstrakt z wanilii.
Ubij masło z 1 szklanką cukru w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekkie i puszyste, o 2 protokół. Ubij 3 jajka na maślano-cukrową mieszankę, jedno po drugim, mieszając w każdym jajku przed dodaniem następnego. Do mokrych składników wymieszaj reserved cherry liquid i ekstrakt z wanilii.
Wymieszać mieszankę mąki z mokrymi składnikami trochę na raz, aby utworzyć gładkie ciasto. Delikatnie złożyć wiśnie i migdały do ciasta. Obróć ciasto na mąkę, podziel na pół i uformuj każdą połowę w kłódkę o długości 12 cali i szerokości 2 1/2 cala. Delikatnie naciśnij dzienniki palcami, aby spłaszczyć do grubości 3/4 cala.
Bochenki przełożyć na przygotowane blachy do pieczenia, posmarować ubitym jajkiem i posypać 1 1/2 łyżki białego cukru.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bochenki będą złociste, około 35 minut.
Przenieść bochenki do stojaków drucianych i schłodzić przez 20 minut. Użyj ostrego noża, aby pokroić każdy Bochenek po przekątnej na 16 sztuk.
Przenieść biszkopty do blach do pieczenia. Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Piec w piekarniku przez 8 protokół; flip biscotti i piec, aż chrupiące i lekko rumiane, o 8 Więcej minut.