Cherimoya z Chile Limonka krewetki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, sok z limonki, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Cherimoya z malinami i limonką, Chile Lime Shrimp Szaszłyki, oraz Marynata Krewetkowa Chile Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć soki, cukier, chile, olej, i sól w małym rondlu i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż złoty kolor i zredukowane do 1/3 Puchar, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podzielić krewetki i owoce między 2 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
Skropić sosem i posypać kolendrą. Jak jesz cherimoya, wybrać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
4
* Kupuj w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych, rynkach latynoskich i niektórych rynkach rolników.