Chef Stuart ' s Maryland Crab Soup
Chef Stuart ' s Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 237 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków, mięso kraba, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku, podsmażyć cebulę, czosnek i seler w oliwie z oliwek na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodaj Krab gotować przyprawy, cytryna pieprz przyprawa, i sos Worcestershire. Mieszaj, aż wszystkie warzywa będą pokryte przyprawami i przyprawami.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem kraba. Dusić na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, 45 minut do 1 godziny.
Podczas gotowania zupy, wybrać przez mięso kraba tylko w celu zapewnienia, że wszystkie muszle są usuwane. Wymieszać kraba ostatnich 10 minut gotowania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.