Chef John ' s Patatas Bravas

Chef John ' s Patatas Bravas
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Chef John ' s Patatas Bravas może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 6G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ziemniaki russet, mielony kminek, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Patatas Bravas, Patatas Bravas, oraz Patatas Bravas z szynką i jajkiem.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek, 1/2 łyżeczki wędzonej papryki i szczyptę soli w moździerzu i tłuczku lub robot kuchenny; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wymieszać w majonezie, ocet sherry, pasta pomidorowa, 1/4 łyżeczka chipotle chile proszku, i pieprz cayenne aż połączone. Przykryć i schłodzić sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Ocet SherryOcet Sherry
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Wymieszać 1 łyżkę soli, czarny pieprz,1/2 łyżeczki wędzonej papryki i 1/2 łyżeczki chipotle chile proszku razem w małej misce. Odstaw mieszankę przypraw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Do dużego rondla wlać wodę i wymieszać 1 łyżkę soli, 1 łyżeczkę wędzonej papryki, kminek i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć; gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ziemniaki wymieszać w mieszaninie woda-papryka, doprowadzić do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nie w pełni gotowane, 4 do 5 protokół. Końcówka noża do parkowania powinna łatwo włożyć do środka kostki ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Odcedzić ziemniaki i przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Rozgrzać olej roślinny w dużej żeliwnej patelni lub holenderskim piekarniku do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać schłodzone kostki ziemniaczane i gotować, często mieszając, aż złoty kolor, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
9
Ziemniaki przełożyć na blachę wyłożoną papierowymi ręcznikami, aby lekko ostygły. Wrzucić do miski z mieszanką przypraw i podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn