Chef John ' s kiełbasa, cukinia i gulasz ziemniaczany
Chef John ' s Sausage, cukinia, & Potato gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory koktajlowe, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lasagna szefa kuchni Johna, Chef John 's Shepherd' s Pie, oraz SOS Chef John ' s White dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w dużym garnku na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie renderować z kiełbasy, około 3 minut. Jeśli patelnia jest zbyt sucha, skropić oliwą z oliwek na kiełbasę i gotować, aż kiełbasa jest rumiane, o 5 Więcej minut. Wymieszać cebulę i szczyptę soli do kiełbasy; gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Cukinię i ziemniaki wymieszać z kiełbasą; wlać bulion warzywny i wodę. Wymieszać liść laurowy, gałązki tymianku, sól i czarny pieprz do mieszaniny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż gulasz zgęstnieje i warzywa są miękkie, 45 minut do 1 godziny.
Wyłączyć ogień i wymieszać szczypiorek do gulaszu. Dostosuj sól i czarny pieprz do smaku. Wymieszać z pomidorkami koktajlowymi; podawać w dużych płytkich miseczkach.