Cheesy Pull-Apart Calzone
Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 41 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać różyczki brokuły, sos do pizzy classico, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowe Ziemniaki Calzone, Serowa Szynka I Brokuły Calzone, oraz Cheesy meatball calzone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Otwórz puszkę ciasta. (Nie rozwijaj.)
Ciasto pokroić w poprzek na pół.
Rozwiń 1 pół na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania; rozprowadzić sosem do pizzy w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Posypać mozzarellą. Wierzchu 1/3 ciasta z indykiem, a następnie przykryć drugą trzecią z brokułami i kukurydzą. Pozostaw pozostałą trzecią zwieńczona tylko mozzarella. Rozwiń pozostałe ciasto do połowy nad nadzieniem; zagniataj krawędź widelcem.
Ciasto pokroić w poprzek na trzecie części, a następnie przeciąć każdą trzecią po przekątnej na pół. (Nie oddzielić ciasta.)
Umyć wodą; posypać parmezanem.
Piec 15 do 19 min. albo aż do złotego brązu. Lekko schłodzić.