Cheesy Potato & Bacon "Brown Betty"

Cheesy Potato & Bacon
Cheesy Potato & Bacon "Brown Betty" może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo popękany pieprz, sól koszerną, chleb kanapkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Bacon Egg Hash Brown patelnia + gratisy, Zapiekanka Ziemniaczana Cheesy Hash Brown, oraz Apple Brown Betty.

Instrukcje

1
Umieść plastry boczku na dużej, nieogrzewanej patelni o ciężkim dnie lub żeliwnej. Obróć ogień na średni i gotuj boczek, często obracając się, aż będzie chrupiący. Około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść ziemniaki i 1 łyżeczkę soli w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
5
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć około 1 cala. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć patelnię i gotować, aż ziemniaki rozpadną się, gdy poked widelcem, o 20 protokół. Odcedzić ziemniaki, a następnie połowę z nich odstawić na gorącą, suchą patelnię. Włącz ciepło na niskie i gotować odkryte, potrząsając patelnię często odparować jak najwięcej wody z gorących ziemniaków, jak można, o 4 protokół. Powtórz z pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Niech ziemniaki ostygną nieco, a następnie przepchnąć przez ricer do dużej miski. Alternatywnie można mash ręcznie z masher lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodać serek śmietankowy, roztopione masło i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Dodaj szczypiorek, ½ szklanki sera cheddar, pół pokruszonego boczku, Pozostałe ½ łyżeczki soli, i ¼ łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aż dobrze połączone.Użyj dużego noża Kucharskiego, aby pokroić kromki chleba w kostkę ½ cala, a następnie pokroić w szorstką bułkę tartą o różnych rozmiarach. Przejdź do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Bułka TartaBułka Tarta
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
ChlebChleb
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Wlać roztopione masło, podrzucając do okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
11
Dodać suszone zioła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
12
Przenieść mieszaninę ziemniaków do płytkiej 2 ½ do 3 Quart zapiekanki lub 9 przez 13 naczynia do pieczenia. Top z pozostałych ½ szklanki sera cheddar i herbed bułki tartej.Przenieś do środka stojaka podgrzewanego piekarnika i piec, obracając się w połowie, aż top będzie złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Bułka TartaBułka Tarta
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć z piekarnika, udekorować pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn