Cheesy Pizza Dip z Pizza Crust Dippers może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Za $1.19 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 15. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis z Foodnetwork wymaga romano, cebuli, boczku i papryki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gorący i serowy Dip z karczochów Szpinakowych z łyżeczkami do pizzy, Cheesy Keto Pizza Crust, oraz Cheesy Keto Pizza Crust.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w małym rondlu rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
11
Ciasto posmarować równomiernie oliwą z oliwek i równomiernie posypać serem. Za pomocą noża do pizzy pokrój ciasto na prostokąty o wymiarach 2 na 3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do Podania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z Win, których możesz spróbować, jest Graham Beck Bliss Nectar. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir