Cheesy Pasta Salsa Patelnia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cheesy makaron Salsa patelnia spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron łokciowy, kukurydzę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cheesy Chicken & Salsa Patelnia, Cheesy Tex-Mex Patelnia Z Makaronem Z Kurczaka, oraz Chicken Cheesy-Patelnia Z Makaronem.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić.
Dodać salsę i wodę; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryj. Dusić 15 minut lub do makaronu jest miękki.
Dodać kukurydzę i 1 szklankę sera; gotować, aż ser się stopi i mieszaninę ogrzewa się przez, mieszając od czasu do czasu.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera; przykryć.
Odstawić na 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.