Cheesy Hash Patelnia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cheesy Hash patelni spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 71 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ser cheddar mleka, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka na miękko gotowane na serowej patelni Hash, Cheesy Bacon Egg Hash Brown patelnia + gratisy, oraz Skillet Hash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając 3 łyżki. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać cebulę i ziemniaki na patelni; przykryć. Gotować na średnim ogniu 14 min. lub aż ziemniaki są rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z serem.
Zrobić 6 małych studni w mieszaninie ziemniaków; wypełnić jajkami. Wierzch z boczkiem; gotować, pod przykryciem, 3 do 4 min. lub do momentu, aż białka będą jędrne, a żółtka ugotowane do pożądanej doneness.
Odstawić, przykryty, 1 min. przed podaniem.