Cheesy Green Onion Corn Saute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cheesy zielonej cebuli kukurydzianej Saute spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 144 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko ser cheddar, kukurydza kernel, olej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szparagi Zielona Cebula Sauté, Kolorowa zielona fasola, papryka i cebula Saute z dżemem pomidorowym, oraz Brokuły, kukurydza i zielona fasola Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę i cebulę; gotować i mieszać 5 min. lub aż do przegrzania.
Posypać serem; przykryć, aż ser się rozpuści.