Cheesy Chile CORN Casserole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cheesy Chile CORN Casserole. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 211 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać masło, chiles, dash mielonego pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Serowy Miso karmelizowany Dip kukurydziano-ananasowy Chile, Zielony Chile & CORN Zapiekanka Przystawka, oraz Serowa Zapiekanka Kukurydziana.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. wymieszać zupę, mleko, masło, pieprz, kukurydza, chiles i 2/3 szklanki cebuli w zapiekance 1 1/2-quart.
Piec przez 25 minut lub aż mieszanina kukurydzy jest gorąca i bulgotanie. Wymieszać mieszankę kukurydzy.
Pozostałą cebulę posypać mieszanką kukurydzianą.
Piec przez 5 minut lub aż cebula będzie złoty kolor.