Cheesy Beef Tostadas
Cheesy Beef tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chili w proszku, mleko cztery ser, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Serowy Kurczak Tostadas, Serowy Kurczak Tostadas, oraz Resztki wołowiny s: koreańska wołowina Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Tortille umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia; spryskać sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 1 łyżeczką. chili w proszku.
Piec 7 do 8 min. albo do chrupkości.
Tymczasem, brązowe mięso w dużej patelni.
Dodać fasolę, salsę i pozostały chili w proszku; gotować 4 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać połowę sera.
Rozłóż mieszankę mięsa na tortille; top z pozostałym serem, sałatą, pomidorami i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.