Cheesy bean & chipotle quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheesy bean & chipotle quesadillas spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 235 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz leicester ser, sos chipotle, opakowanie kolendry, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Cheesy Black Bean Quesadillas, Serowe Quesadillas z kurczaka i fasoli, oraz Serowe Quesadillas Boczkowo-Fasolowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Fasolę odsączyć, rezerwując 2 łyżki wody z puszki. Wlać do miski z wodą, sosem chipotle, kolendrą i połową sera. Wszystko dobrze rozgnieść widelcem lub masherem ziemniaczanym.
Ułóż 4 tortille, a następnie posmaruj każdą serową fasolą. Wierzch z pozostałym serem, następnie wierzch z inną tortillą i użyj rąk, aby przycisnąć je razem.
Podgrzej patelnię na średnim ogniu. Mikrofaluj każdą quesadillę przez 45 sekund, aby rozpocząć topnienie sera, a następnie patelnię przez 1-2 minuty z każdej strony, aż quesadillas będą złote i zwęglone. Powtórz z resztą, utrzymując ciepło w niskim piekarniku.
Pokroić je w kliny, aby służyć.