Cheesecake Bars Double Chip
Na 34 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 36 porcji z 183 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, brązowy cukier, półsłodkie czekoladowe chipsy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Podwójne Paski Chipowe, Podwójne batony z sernikiem cytrynowym, oraz Podwójne Batony Z Sernikiem Cytrynowym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę z cukrem cukierniczym.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą okruchy. Nacisnąć na nieosłoniętą 13-calową. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minuty lub do lekko zrumienienia.
Tymczasem w dużej misce ubić serek śmietankowy i brązowy cukier, aż będzie gładki.
Dodaj jajka i ekstrakt; ubić na niskiej prędkości tylko do połączenia. Wymieszaj 1/2 szklanki chipsów czekoladowych, chipsów toffi i orzechów włoskich.
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Całkowicie schłodzić na stojaku drucianym przed cięciem. Schłodzić resztki.