Ciasto Z Kruszonką Żurawinowo-Gruszkową
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 362 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, serek philadelphia, gruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kruszonka Żurawinowo-Gruszkowa, Gruszka-Kruszonka Żurawinowa, oraz Gruszka I Żurawina Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Linia 9-calowy talerz pie z skorupą.
Piec 5 do 6 min. lub aż lekko zbrązowieje; chłodny. W międzyczasie wymieszaj okruchy wafli, cukier i masło do wymieszania.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°.
Serek rozprowadzić ostrożnie na dnie skorupy; posypać połową mieszanki okruchów.
Połącz owoce w dużej misce.
Dodać suchy budyń wymieszać i cynamon; wrzucić do herbu. Łyżka do skorupy; top z pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec 35 min. lub do momentu, gdy owoce będą miękkie, a skórka będzie złotobrązowa. Całkowicie fajne.
Podawać z chłodnym batem.