Cheeseburger Chowder
Need a danie główne bezglutenowe? Cheeseburger Chowder może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz cebulę, przyprawione grzanki, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Cheeseburger Chowder, Cheeseburger Chowder, oraz Cheeseburger Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę i cebulę w rondlu 3-quart na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, mieszając często rozbić mięso.
W rondlu wymieszać zupę z mlekiem. Gotować, aż mieszanina będzie gorąca i bulgotanie. Wymieszać w 1/2 szklanki sera. Gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.
Zupę podzielić na 8 miseczek. Na wierzchu każdej miski 1 łyżka pozostałego sera i 2 łyżki grzanek.