Cheddar-Jack Cheese Ball
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheddar-Jack Cheese Ball spróbować. Ten przepis służy 2. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, beztłuszczowy jogurt, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Pepper Jack Cheese Ball, Jack-O ' - Lantern Cheese Ball, oraz Kulka z szynką i serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser Neufcha@Gtel z jogurtem, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać ser Cheddar i dalej 5 składników; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Uformuj mieszankę serową w kulkę. Owinąć w papier woskowy i schłodzić.
Połącz bryłki zbóż i pietruszkę.
Kulkę serową zwijamy w mieszance zbożowej tuż przed podaniem.
Podawać z beztłuszczowymi krakersami.