Cheddar-i-pomidorowy budyń chlebowy
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 324 kalorie, 17g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jeśli 1,26 zł za porcję spada w budżecie, Cheddar-i-pomidorowy budyń chlebowy może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pieprz, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pomidor Ziołowy Cheddar Chleb Pudding, Pomidorowy, Kiełbasa & Cheddar Budyń Chlebowy, oraz Irlandzki Cheddar i warzywny budyń chlebowy.
Instrukcje
Ułóż stojak piekarnika w środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. na średniej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Przełożyć do miski i odstawić.
Lekko posmarować płytkie, 1 1/2-quart naczynia do pieczenia.
Ułóż chleb, ser i pomidory w naczyniu.
Do cebuli dodać jajka, mleko, sól i pieprz i dobrze ubić.
Piec budyń chlebowy, aż top jest dmuchany i ładnie złoty, około 50 minut.
Niech budyń ostygnie przez 5 minut przed podaniem.