Cheddar - Herb Rolls
Cheddar-Roladki ziołowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka instant cebuli, ostry ser cheddar, tymianek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Herb Swirl Rolls, Chleb Ziołowy Cheddar, oraz Chleb Ziołowy Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Połącz tymianek, bazylia i oregano.
Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Pracując z jedną porcją na raz (przykryć Pozostałe porcje, aby ciasto nie wyschło), posypać 1/4 łyżeczki mieszanki ziół i 2 łyżeczki sera na ciasto. Zagnieść ciasto, aby włączyć zioła i ser. Uformuj ciasto w kulkę.
Umieścić w filiżance muffin lub na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi porcjami ciasta, ziół i sera.
Niech wzrosną zgodnie ze wskazówkami pakietu.
Połączyć białko z wodą w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Bułki posmarować mieszanką białek; posypać równomiernie mieloną cebulą.
Piec w 350 przez 13 minut lub do złotego koloru.
Uwaga: aby zrobić roladki z koniczyny, po włączeniu ziół, podziel każdą porcję ciasta na 3 równe kawałki; zwiń każdy kawałek w kulkę.
Umieść 3 kulki w kubku muffinowym pokrytym sprayem do gotowania. Powtórzyć z pozostałymi porcjami ciasta.
Niech wzrost, i piec zgodnie z zaleceniami.