Cheddar Cheese Loaf

Cheddar Cheese Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Cheddar Cheese Loaf spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę do pieczenia, ostry ser cheddar, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka i Cheddar w bochenku, Cheddar Olive Loaf, oraz Bezglutenowe Jabłko & Cheddar Bochenek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mieszankę do pieczenia i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2
Dodaj mleko, substytut jajka i pieprz, mieszając 2 minuty lub do wymieszania. Łyżkę do bochenka o wymiarach 9 x 5 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Piec Bochenek w temperaturze 350 przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn