Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing
Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1118 kalorii, 51g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz grubo boczek, sos worcestershire, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing, Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, oraz The Russian Tea Room Russian Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić majonez z ketchupem, ocet winny czerwony, cebula,pietruszka, estragon i sos Worcestershire. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
Odcedzić i pokroić boczek na duże kawałki.
Rozpal grilla i napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Delikatnie wymieszać zmielony uchwyt z mieloną polędwicą, solą i pieprzem. Formować mięso na sześć 4-calowe paszteciki, o 1 1/4 cala grubości. Zanurz paszteciki w zimnej wodzie i pozwól namoczyć na 30 sekund. Natychmiast przenieść hamburgery do grilla i pędzla z niektórych stopionego masła. Grilluj na dużym ogniu przez 9 minut na średnio rzadkie mięso, obracając raz lub dwa razy i od czasu do czasu szczotkując masłem. Top hamburgery z serem w ostatniej chwili grillowania i niech stopić.
Rozłóż rosyjski opatrunek na bułkach. Ustaw liście sałaty i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z hamburgery, czerwona cebula i boczek. Zamknąć hamburgery, przeciąć na pół i podawać od razu.