Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing
Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1118 kalorii, 51g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz grubo boczek, sos worcestershire, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing, Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, oraz The Russian Tea Room Russian Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić majonez z ketchupem, ocet winny czerwony, cebula,pietruszka, estragon i sos Worcestershire. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić i pokroić boczek na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Rozpal grilla i napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Delikatnie wymieszać zmielony uchwyt z mieloną polędwicą, solą i pieprzem. Formować mięso na sześć 4-calowe paszteciki, o 1 1/4 cala grubości. Zanurz paszteciki w zimnej wodzie i pozwól namoczyć na 30 sekund. Natychmiast przenieść hamburgery do grilla i pędzla z niektórych stopionego masła. Grilluj na dużym ogniu przez 9 minut na średnio rzadkie mięso, obracając raz lub dwa razy i od czasu do czasu szczotkując masłem. Top hamburgery z serem w ostatniej chwili grillowania i niech stopić.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż rosyjski opatrunek na bułkach. Ustaw liście sałaty i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z hamburgery, czerwona cebula i boczek. Zamknąć hamburgery, przeciąć na pół i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym