Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing

Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing
Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1118 kalorii, 51g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz grubo boczek, sos worcestershire, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar BLT hamburgery z estragon Rosyjski Dressing, Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, oraz The Russian Tea Room Russian Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić majonez z ketchupem, ocet winny czerwony, cebula,pietruszka, estragon i sos Worcestershire. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż ostry, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić i pokroić boczek na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Rozpal grilla i napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Delikatnie wymieszać zmielony uchwyt z mieloną polędwicą, solą i pieprzem. Formować mięso na sześć 4-calowe paszteciki, o 1 1/4 cala grubości. Zanurz paszteciki w zimnej wodzie i pozwól namoczyć na 30 sekund. Natychmiast przenieść hamburgery do grilla i pędzla z niektórych stopionego masła. Grilluj na dużym ogniu przez 9 minut na średnio rzadkie mięso, obracając raz lub dwa razy i od czasu do czasu szczotkując masłem. Top hamburgery z serem w ostatniej chwili grillowania i niech stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż rosyjski opatrunek na bułkach. Ustaw liście sałaty i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z hamburgery, czerwona cebula i boczek. Zamknąć hamburgery, przeciąć na pół i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn