Chała francuskie tosty z sosem jagodowym

Chała francuskie tosty z sosem jagodowym
Chała francuskie tosty z sosem jagodowym może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 16G białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Cynamonowe tosty francuskie z sosem jagodowym, Chała French Toast, oraz Chała French Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij razem jajka, mleko, cukier i sól do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać do dużej patelni do pieczenia i namoczyć kromki chleba w 1 warstwie, obracając raz, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Przecier 1 1/2 szklanki jagód z cukrem i sokiem z cytryny w blenderze. Jeśli chcesz wyeliminować nasiona, przetrzyj je przez bardzo drobne sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przełożyć do miski i złożyć pozostałe jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ciepło 1 1/2 łyżki masła w 12-calowej patelni ciężkiej lub patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść 4 nasączone kromki chleba na patelnię z łopatką szczelinową i gotować, aż złoty kolor, o 1 minutę z każdej strony. Pozostały chleb gotujemy w 2 partiach, dodając w razie potrzeby więcej masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
3
Przenieść plastry jako gotowane do dużej płytkiej patelni do pieczenia (za pomocą czystej szpatułki) i, gdy wszystkie są rumiane, piec w środku piekarnika, aż gorące, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
4
Podawać tosty francuskie z sosem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SOSSOS
TostyTosty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn