Charlotte Russe

Charlotte Russe
Charlotte Russe może być tylko przystawką, której szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, śmietanę do ubijania, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Charlotte Russe Parfaits, Charlotte Russe Z Malinami, oraz Truskawkowo-Żurawinowa Charlotte Russe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie w górnej części podwójnego kotła; gotuj nad wrzącą wodą, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Dodaj sherry i wanilię, dobrze mieszając. Schłodzić do temperatury pokojowej. Złożyć mieszaninę żelatyny do bitej śmietany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Białka ubić (w temperaturze pokojowej) w średniej misce do miksowania, aż do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz i ubijać, aż będzie sztywny i błyszczący. Składamy bezę na mieszankę z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Linia boki 1 1/2-quart miski do serwowania z ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać nadzienie; schłodzić do Ustawienia.
6
Udekoruj świeżymi plastrami owoców i łyżką do pojedynczych misek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry OwocówPlastry Owoców
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn