Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat
Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat wymaga około 8 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 1,66 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu chile, sos pieprzowy, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Po Meksykańsku Rozdrobniona Wołowina, Mexican Style Lime and Cilantro Whole Chicken (Slow Cooker), oraz Gulasz mięsno-warzywny po meksykańsku-Molcajete Azteca.
Instrukcje
Pieczeń utrzeć z nadmiaru tłuszczu, doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść wołowinę na gorącej patelni i szybko ją brązową ze wszystkich stron.
Pieczeń przełożyć do wolnej kuchenki i zalać posiekaną cebulą. Przyprawić papryką chile, chili w proszku, papryką cayenne, sosem z ostrej papryki i czosnkiem w proszku.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć 1/3 pieczenia.
Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 6 godzin, sprawdzając, czy na dnie kuchenki zawsze znajduje się co najmniej niewielka ilość płynu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie przez 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie całkowicie miękkie i rozpadnie się.
Przenieść pieczeń do miski i rozdrobnić go za pomocą dwóch widelców (rezerwy 2 szklanki płynu do gotowania, w razie potrzeby).
Podawać w tacos lub burritos (patrz Notatka kucharza).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.