Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat

Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat
Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat wymaga około 8 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 1,66 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu chile, sos pieprzowy, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Po Meksykańsku Rozdrobniona Wołowina, Mexican Style Lime and Cilantro Whole Chicken (Slow Cooker), oraz Gulasz mięsno-warzywny po meksykańsku-Molcajete Azteca.

Instrukcje

1
Pieczeń utrzeć z nadmiaru tłuszczu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść wołowinę na gorącej patelni i szybko ją brązową ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pieczeń przełożyć do wolnej kuchenki i zalać posiekaną cebulą. Przyprawić papryką chile, chili w proszku, papryką cayenne, sosem z ostrej papryki i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć 1/3 pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 6 godzin, sprawdzając, czy na dnie kuchenki zawsze znajduje się co najmniej niewielka ilość płynu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie przez 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie całkowicie miękkie i rozpadnie się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Przenieść pieczeń do miski i rozdrobnić go za pomocą dwóch widelców (rezerwy 2 szklanki płynu do gotowania, w razie potrzeby).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać w tacos lub burritos (patrz Notatka kucharza).
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn