Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat

Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat
Charley ' s Slow Cooker Mexican Style Meat wymaga około 8 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 1,66 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu chile, sos pieprzowy, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Po Meksykańsku Rozdrobniona Wołowina, Mexican Style Lime and Cilantro Whole Chicken (Slow Cooker), oraz Gulasz mięsno-warzywny po meksykańsku-Molcajete Azteca.

Instrukcje

1
Pieczeń utrzeć z nadmiaru tłuszczu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść wołowinę na gorącej patelni i szybko ją brązową ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pieczeń przełożyć do wolnej kuchenki i zalać posiekaną cebulą. Przyprawić papryką chile, chili w proszku, papryką cayenne, sosem z ostrej papryki i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć 1/3 pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
6
Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 6 godzin, sprawdzając, czy na dnie kuchenki zawsze znajduje się co najmniej niewielka ilość płynu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie przez 2 do 4 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie całkowicie miękkie i rozpadnie się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przenieść pieczeń do miski i rozdrobnić go za pomocą dwóch widelców (rezerwy 2 szklanki płynu do gotowania, w razie potrzeby).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Podawać w tacos lub burritos (patrz Notatka kucharza).
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn