Chard Szwajcarski z czosnkiem i Oregano

Chard Szwajcarski z czosnkiem i Oregano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szwajcarski Chard z czosnkiem i Oregano spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 49 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje 72 centów za porcję. Mieszanka szczypty pieprzu, boczniaka szwajcarskiego, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chard Szwajcarski Smażony Z Czosnkiem, Czosnek Cytrynowy Szwajcarski Chard, oraz Fettuccine z szwajcarskim Chard & czosnek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chard szwajcarski opłukać zimną wodą; dobrze spuścić chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę lub aż lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
4
Dodaj chard. Przykryć i gotować 1 minutę lub aż chard zaczyna więdnąć. Wymieszać z oregano, solą i pieprzem. Przykryć i gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia88
Magazyn