Chard szwajcarski - ricotta Galettes z jajek sadzonych

Chard szwajcarski - ricotta Galettes z jajek sadzonych
Szwajcarski Chard-Ricotta Galettes z jaj sadzonych może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, proste ciasto crust, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polenta Galettes With Por & Swiss Chard, Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą, oraz Szwajcarskie ciasta z Chardą i ricottą.

Instrukcje

1
Przykryć i schłodzić ciasto proste 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
2
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj chard, i gotować około 1 minutę lub aż tylko zwiędnie. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
W średniej misce ubić 2 jajka. Wymieszać z serem ricotta i kolejnych 6 składników. Wymieszać schłodzony chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Lekko posmarować 2 duże blachy do pieczenia lub linii każdy z pergaminem. Każdą skorupę ciasta podzielić równomiernie na 3 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Zwiń każdy kawałek w 6-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Umieścić na przygotowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Umieść około 1/3 szklanki mieszanki jaj w środku każdej skórki. Złóż około 1 cala skorupy wokół mieszaniny, szczypanie krawędzi razem, aby utworzyć obręcz o swobodnej formie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
9
Połącz 1 jajko i mleko; wymieszaj Na Zewnątrz każdej galetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
10
Piec 20 do 25 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Roztopić masło w bardzo dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Smażyć pozostałe 6 jajek do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Umieścić 1 jajko na każdej galette.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
13
Posypać dodatkową solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn