Chard-lub Collard-owinięte Polenta-Chile Tamale pakiety z " Heart of the Plate

Chard-lub Collard-owinięte Polenta-Chile Tamale pakiety z
Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, polentę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Atak serca na talerzu + zjedz żółtka, Lablabi (Tunezyjska zupa z ciecierzycy) z " serca talerza, oraz Grillowany chleb i sałatka z kapusty z czerwoną cebulą, orzechami włoskimi i figami, z " serca talerza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić na dużym garnku z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie umieść średni rondel na średnim ogniu przez około minutę, następnie dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i zawiruj, aby pokryć patelnię. Wrzucić cebulę i kminek i gotować, mieszając, przez około 5 minut, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj chili, sól, i trochę pieprzu i smażyć przez kolejne 5 protokół, lub aż chili zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj kolejną łyżkę oleju, w razie potrzeby, i posypać polenta, mieszając do herbu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i smażyć mieszaninę przez 5 minut lub tak, aż ziarna stają się lekko Tasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Gdy woda się zagotuje, dodaj 3 filiżanki, 1 filiżankę na raz, do mieszaniny polenty, mieszając ją, a następnie pokrywając rondel między dodatkami, aby polenta wchłonęła ją (tak, jakbyś robił risotto, ale z mniejszym mieszaniem). Powinno to zająć około 10 minut. (Pozostaw pozostałą wodę gotującą się w garnku na kuchence.) Gdy 3 filiżanki są włączone i mieszanina jest miękka, 6 do 8 minut, wyjąć go z ognia i natychmiast wymieszać z serem. Odstawić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Podnieś każdy liść chard lub collard, jeden po drugim, przytrzymaj go za łodygę i zanurz cały liść we wrzącej wodzie, aż do podstawy, utrzymując go tam, aż kręgosłup stanie się wystarczająco elastyczny, aby zginać się bez pękania, 20 do 30 sekund, w zależności od wielkości. Otrząśnij nadmiar wody i ułóż blanszowane liście na talerzu. Osuszyć je ręcznikami i przy użyciu nożyczek przyciąć łodygi u podstawy liści i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Aby złożyć opakowania, umieść około 1/4 szklanki nadzienia (nieco więcej dla większych liści; mniej dla mniejszych) w pobliżu dna każdego liścia i zwinąć go szczelnie, składając po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieść wszystkie wypełnione liście szew stronie w dół na talerzu. Jeśli masz resztki nadzienia, trzymaj je pod ręką.
9
Krótko przed podaniem, umieścić dużą patelnię (10 - do 12-calowy) na średnim ogniu przez około minutę, a następnie dodać około 1/2 łyżki oliwy z oliwek i zawirować do pokrycia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj pakiety i smażyć po obu stronach w sumie 5 do 8 protokół, lub do ogrzania przez. (Można również podsmażyć resztki nadzienia lub podgrzać w kuchence mikrofalowej i podawać pod spodem lub posypane na wierzchu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
11
Paczki podawać na gorąco lub na ciepło.
1
Dodaj do nadzienia świeżo rozdrobnioną słodką kukurydzę
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub Dowolne Zioło, Które LubiszLub Dowolne Zioło, Które Lubisz
2
Dekoruj plasterkami awokado i limonki
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn