Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną
Chłodne ciasto cytrynowo-Kokosowe kwaśną śmietaną może być tylko deser szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kremu knudsen, olej, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto jagodowo - śmietankowe z kremem cytrynowym, oraz Lime Coconut Sour Cream Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat ciasto wymieszać, 1 szklanka śmietany, jajka i olej w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Wlać do 10-filiżanki tube pan lub 12-cup karbowany tube pan spryskane sprayem do gotowania.
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 min. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto. Odwróć ciasto na stojaku; delikatnie usuń patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
Wymieszać pozostałą śmietanę, kokos i cukier w dużej misce do wymieszania. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem. Użyj do mróz ciasto.