Ceviche Peruwiańskie

Ceviche Peruwiańskie
Przepis peruwiański Ceviche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z limonki, sól koszerna, ucho kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska, oraz Ceviche Peruwiańskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sito o drobnych oczkach nad małą miską. Najpierw przecier 4 składniki i 4 duże kostki lodu w blenderze aż do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać cebulę; pulsować 3-4 razy. Przecedź do średniej miski. W razie potrzeby wymieszać sok z małży; doprawić solą. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Wlać wodę do dużego garnka wyposażonegoz koszem parowca na głębokość 1";doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj słodkie ziemniaki, przykryć, i gotować, aż tylko przetargu widłowego, o 30minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
3
Przełożyć na talerz; ostudzić.
4
W międzyczasie dodaj więcej wody do tego samego garnka, w razie potrzeby, aby zmierzyć 1"; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj ucho kukurydzy do garnka i pary, aż chrupiące-przetargu, 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Przełożyć na talerz; ostudzić całkowicie.
7
Połówki ziemniaków wzdłuż. Za pomocą małego ballermelon, scoop się kulki ziemniaczane i umieścić je w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Cutkernels z cob. Rezerwa 1/3 ziaren filiżanki (Zapisz dodatkowe jądra do innego użytku).
9
Pocierać dużą miskę z wyciętych stronach chile; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Umieść fluke, 2/3 cebuli, leche detigre i 4 duże kostki lodu w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Niech marynować przez 2 minuty; usunąć lód.Złożyć ziemniaki i kukurydzę; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
12
Za pomocą łyżki szczelinowej podzielić cevicheinto małych misek lub na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Drizzleceviche z leche de tigre z miski; dekoruj pozostałą cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn