Ceviche
Ceviche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 2G tłuszczu i w sumie 94 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Foodnetwork wymaga filetów z flądry, papryki habanero, pomidorów i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni latynoamerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (ceviche z krewetkami kokosowymi), oraz Ceviche de Camarón con Coco (ceviche z krewetkami kokosowymi).
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużej szklanej misce połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli. Dobrze wymieszaj i połóż cebulę na wierzchu. Przykryj folią i pozostaw w lodówce na 1 1/2 godziny, a następnie wymieszaj, aby dodać cebulę.
Odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Uwaga kucharza: podczas procesu marynowania ryba zmieni kolor z półprzezroczystego na biały i będzie nieprzezroczysta. Staraj się unikać dostania się błony wapiennej do soku, ponieważ może być gorzki.
Polecane wino: Szampan, Wino Musujące
Szampan i wino musujące to moje najlepsze typy na Ceviche. Szampan i inne musujące białe wina są wystarczająco chrupiące i orzeźwiające, aby uzupełnić lekkie ceviche. Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut]()
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut