Central Illinois Polędwica Wieprzowa

Central Illinois Polędwica Wieprzowa
Central Illinois Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1387 kalorii. Jeśli masz miód, chrzan, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chef-Boy-I-Be-Illinois " Zapiekanka Z Dorsza, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, oraz Chef-Boy-I-Be Illinois ' Ligurian Pasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Polędwiczki pokroić w 4 medaliony. Motyl każdy medalion w poprzek, a następnie umieść każdy medalion między 2 kawałkami plastikowej folii. Używając młotka do mięsa, Funt, aż każdy patty jest 1/8 cala grubości i 6 do 8 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
Wymieszać maślankę, miód, granulowany czosnek, sól, cebula w proszku i papryka w misce, aby marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
RamięRamię
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść wieprzowinę w naczyniu 9-przez 13-cala i przykryć marynatą. Marynować w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
W dużej żeliwnej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu do 350 stopni F. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Ustaw trzystopniową stację do panierowania, z mąką, jajkami i bułką tartą w trzech oddzielnych naczyniach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Marynowane polędwiczki umieść najpierw w mące, otrząśnij nadmiar, a następnie w jajkach, a nadmiar niech kapie, a następnie w bułce tartej. Wciśnij paszteciki do bułki tartej, aż do całkowitego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Jeden na raz, smażyć każdy patty aż złoty kolor, o 3 protokół, przewracając w razie potrzeby. Wieprzowina jest tak cienka, że do czasu, gdy jest złotobrązowa, jest już gotowa. Gdy wieprzowina jest gotowy, umieścić go na blasze wyłożonej drutu rack i umieścić w piekarniku, aby ogrzać, jeśli chcesz. Jeśli nie, bez obaw, jest tak samo dobry w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1
W misce wymieszać majonez, musztardę, konfitury morelowe, miód i chrzan. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Do budowy kanapki: na każdej dolnej bułce, umieścić 2 plastry amerykańskiego sera, a następnie top z ciepłą polędwicą wieprzową. Na wierzchu wieprzowinę z czerwoną cebulą, ogórkami i sałatą. Musztardę morelową rozprowadzić na wierzchu bułki, a następnie na wierzchu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn