Cebulowy Bisque z Puszonymi porami i rozmarynem

Cebulowy Bisque z Puszonymi porami i rozmarynem
Cebulowy Bisque z Puszonymi porami i rozmarynem jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieczony bulion z kurczaka, kędzierzawy por, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa ostrygowa z Puszącymi się porami, Fasolka Cytrynowa 3-Składnikowa Z Puszącymi Się Porami, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraczków Z Podsmażonymi Porami I Boczkiem.

Instrukcje

1
Rozpuścić ghee w patelni o dużym dnie na umiarkowanym płomieniu, a następnie wrzucić rozmaryn, pokrojony por, szalotki i cebulę.Pot cebulę, por i szalotki w ghee aż pachnące i miękkie, o pięć minut, następnie usunąć rozmaryn i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
GheeGhee
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
1,5 ćwiartki pieczonego kurczaka zalać delikatnymi porami, cebulą i szalotką i dusić pod przykryciem przez dwadzieścia do dwudziestu pięciu minut.Za pomocą blendera zanurzeniowego zmiksuj zupę, aż będzie gładka i jednolita w konsystencji.Wymieszać z octem i doprawić nierafinowaną solą morską i zmielonym białym pieprzem.Cebulowy bisque z fizzled por ubrać tuż przed podaniem.frizzled por: metoda
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
3
Rozpuścić ghee w żeliwnej patelni na umiarkowanie wysokim płomieniu, a następnie wrzucić pokrojony por.Podsmaż pokrojone pory w ghee, aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Natychmiast wyjąć z patelni i podawać na bisque cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BisqueBisque
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn