Cebula nadziewana kukurydzą, Pekanem i solą

Cebula nadziewana kukurydzą, Pekanem i solą
Chleb kukurydziany, pekan, i sól wieprzowa Nadziewane cebuli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka orzechów pekan, cebuli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Nadziewane Kukurydzą, Abodo Grillowana Wieprzowina Z Cebulą Nadziewaną Esquite, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Morelowo-Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Pokrój dno (koniec korzenia) z cebuli, aby je ustabilizować. (Uważaj, aby nie wyciąć otworu przez podstawę.) Odciąć górną trzecią część cebuli i wyrzucić. Cebulę obieramy.Użyj łyżeczki do wydrążenia cebuli, usuwając około 3/4 wnętrza i pozostawiając 2 do 3 zewnętrznych warstw nienaruszonych. Zeskrobać wnętrze cebuli, tak jak przy robieniu jack-o' - latarnia, tak, że łuski cebuli są równe grubości całej. (Zarezerwować środek cebuli do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić łuski cebuli w naczyniu do pieczenia 13-by-9-cal, kropka z masłem, i dobrze doprawić świeżo zmielony czarny pieprz, sól, i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pieprz CayennePieprz Cayenne
MasłoMasło
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Dodać 1/2 szklanki bulionu z kurczaka i umieścić w piekarniku do duszenia, fastrygowanie od czasu do czasu przez łyżką płynu na cebuli, aż całkowicie miękkie, o 40 protokół. (Jeśli do przodu, usunąć cebulę z naczynia do pieczenia, odsączyć płyn, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.) Odstawić cebulę.W międzyczasie zrobić farsz: doprowadzić mały garnek wody do wrzenia na dużym ogniu, dodać sól wieprzową, blanszować przez 2 minuty, dobrze odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
FarszFarsz
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
4
Rozgrzać duży piec holenderski lub duży garnek z grubym dnem z ciasną pokrywką na średnim ogniu do nagrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać blanszowaną wieprzowinę i gotować na złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem i jalapeño i gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
6
Dodać pekan i tosty, aż rumiane; wymieszać z chlebem kukurydzianym i gotować kolejne 5 minut lub do całkowitego ogrzania. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i dodać pozostały rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TostyTosty
7
Zdjąć patelnię z ognia i dobrze wymieszać.Farsz podzielić na duszone cebule (wypełnić je całkowicie) i piec do czasu ogrzania, około 10 minut. (
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pozostały farsz ułożyć na patelni z masłem i piec razem z cebulą aż do całkowitego ogrzania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Chleb kukurydziany w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo wapienno-ziołowy; zwłaszcza Apley i Mineralnie; surowe miętowe wykończenie. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, zwłaszcza jeśli towarzyszy temu sos na bazie śmietany lub masła. Świetne do letnich sałatek i kuchni Pacific Rim.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn