Cebula Nadziewana: Cipolle Ripiene
Nadziewane cebule: cipolle Ripiene może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz grappa, cebula, proscitto cotto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Ziemniaki i cebula (Patate E Cipolle), Carote ripiene, oraz Fettuccine alle Cipolle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12-calowym rondlu rozgrzej masło na średnim ogniu, aż się spieni.
Dodać cielęciny i prosciutto i gotować na złoty kolor, o 5 do 7 protokół. Odstawić.
Cebulę obrać i ostrożnie wrzucić do wrzącej wody. Gotować, aż cebula będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 25 do 30 protokół.
Cebulę odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Gdy cebula będzie wystarczająco ostygła, pokrój ją na pół i ostrożnie usuń środek z każdej połowy cebuli. Stworzy to Kieszeń na farsz. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Rozbij 1 jajko i za pomocą drewnianej łyżki wymieszaj jajko z schłodzoną mieszaniną mięsa. Sól i pieprz, do smaku, dodać 3 łyżki Parmigiano i szczyptę gałki muszkatołowej i wymieszać, aż dobrze połączone.
Lekko posmaruj 13-calowe naczynie do pieczenia. Użyj łyżki, aby delikatnie rozprowadzić mieszankę mięsa na każdej połowie cebuli.
Na przygotowaną patelnię włożyć nadziewaną cebulę, nadziewaną bokiem do góry.
Skrop grappę na połówkach cebuli.
Cebulę posypać pokruszonym ciastkiem i pokruszonymi paluszkami chlebowymi.
Posypać pozostałym Parmigiano.
Umieść w piekarniku i piec, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, o 45 protokół.