Cała Ryba Pieczona W Soli Morskiej
Cała ryba pieczona w soli morskiej jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na $7.35 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 375 kalorii, 48g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, pudełka grubej soli morskiej, cytryny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ryba Pieczona W Soli, Cała ryba pieczona w soli morskiej, oraz Ryba Pieczona W Całości Z Solą Cytrynową I Aioli.
Instrukcje
Pozycja stojaka w środku piekarnika; rozgrzej do 232°. linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią, pozostawiając obfity zwis.
Połącz pierwsze 3 składniki w małej patelni. Toast przypraw na średnim ogniu, aż zacznie pop, często mieszając, o 9 protokół. Chłodne przyprawy. Grubo zmiażdżyć w moździerzu z tłuczkiem lub w ciężkim plastikowym worku zamykanym młotkiem.Wypłukać rybę wewnątrz i na zewnątrz; osuszyć.
Posypać całą mieszankę przypraw w jamie ryb. Rzeczy z porem i plasterkami cytryny.
Ubij białka i wodę w dużej misce, aby wymieszać.
Dodać sól. Mieszaj, aż sól będzie równomiernie nawilżona.
Rozprowadzić 2 szklanki mieszaniny soli w 4-calowy, 12-calowy pasek długości (lub użyć więcej do równej długości ryby) na przygotowanym arkuszu.
Umieścić rybę na soli. Całkowicie przykryć ryby pozostałą mieszaniną soli, naciskając w celu uszczelnienia.
Odstawić w skorupie 10 minut.Używając dużego noża, Ostro rap crust, aby pęknąć.
Pokroić na porcje i podawać, przechodząc obok oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kliny cytrynowe.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.