Need a danie główne bezglutenowe? Cathy niesamowite ryby Chowder może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 936 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 158 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Rybna, Umrzeć za zupę rybną, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Ułożyć paski boczku w dużym garnku na średnim ogniu. Boczek ugotować na chrupiący, a następnie wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić tłuszcz z garnka, zachowując około 1 łyżki stołowej. Ogrzać do średniej, i smażyć cebulę w zarezerwowanym tłuszczu boczku do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj ziemniaki i napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby je przykryć. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować, aż ziemniaki będą prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać kawałki ryb, mleko odparowane, mleko pełne i masło. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochlę do misek, a na wierzch pokruszone kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kawałki Prawdziwego Boczku
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.