Need a danie główne bezglutenowe? Cathy niesamowite ryby Chowder może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 936 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 158 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Rybna, Umrzeć za zupę rybną, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Ułożyć paski boczku w dużym garnku na średnim ogniu. Boczek ugotować na chrupiący, a następnie wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić tłuszcz z garnka, zachowując około 1 łyżki stołowej. Ogrzać do średniej, i smażyć cebulę w zarezerwowanym tłuszczu boczku do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj ziemniaki i napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby je przykryć. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować, aż ziemniaki będą prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodać kawałki ryb, mleko odparowane, mleko pełne i masło. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochlę do misek, a na wierzch pokruszone kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kawałki Prawdziwego Boczku
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
świeża Resztka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.