Catfish au Lait
Catfish au Lait wymaga około 24 minuty od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,09 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorii, 27g białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. Mieszanka odparowanego mleka, do 4 sumów, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Z łyżką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Sum (Lub Jakakolwiek Biała Ryba) Au Lait, Oeufs au lait, oraz Café Au Lait Puddings dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz mleko, przyprawę do gotowania kraba, pieprz, sól i cebulę na patelni elektrycznej, przykryj i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj suma do płynu, nakładając trochę płynu na filety.
Zmniejsz ogień do małego, około 140 do 145 stopni, przykryj patelnię i gotuj przez 6 do 9 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Tajemne Piwnice Pinot Noir Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Arcane Cellars Pinot Noir Blanc]()
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne kwiatowe aromaty wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadziowego, białych brzoskwiń i rainier cherry. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą mineralnością flinty.