Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cassoulet z białej fasoli o zapachu tymianku. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę, pieprz, kiełbasę bezmięsną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biała Fasola ?Cassoulet, Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet, oraz Szybka zapiekanka z białej fasoli, szparagów i grzybów.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę, marchew, pasternak, i czosnek; przykryć i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Marchew
Czosnek
Cebula
3
Umieść w 5-litrowej kuchence elektrycznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Dodać fasolę i nast. 6 składników (przez liść laurowy). Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Liście Laurowe
Fasola
5
Połączyć bułkę tartą, ser, i masło w małej misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Wymieszać mieszankę bułki tartej i kiełbasy w mieszaninie fasoli; posypać natką pietruszki.