Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe

Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Ciepłe karmelowe ciasto jabłkowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 385 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 3036 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, bita Puszysta lukier, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe, Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe, oraz Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 1-quart ciężki rondel, gotować masło, ubijając śmietanę i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać orzechami pekan, na wierzch pokrojone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, woda, olej, jajka i przyprawa szarlotka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka ciasto na mieszaninę jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do SzarlotekPrzyprawa Do Szarlotek
Ciasto MixCiasto Mix
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec 41 do 47 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut. Poluzować boki ciasta z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; ostrożnie obróć talerz i patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Niech pan pozostają na ciasto o 1 minutę, więc karmel może mżeć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W małej misce, wymieszać lukier i ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podawać ciepłe ciasto posypane mieszaniną lukru i skropione polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn