Cassoulet Wieprzowy

Cassoulet Wieprzowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cassoulet wieprzowego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1079 kalorii, 47g białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę, liście laurowe, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet wieprzowy z wieprzowiną Confit i zimowym sosem pomidorowym, Cassoulet Wieprzowy, oraz Cassoulet Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Żeberka umieścić w ciężkim garnku z połową cebuli, połową mielonego czosnku i gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
świeży Tymianekświeży Tymianek
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przykryć pokrywką lub folią i piec 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Usunąć żebra; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
5
W tym samym garnku, na średnim ogniu, brązowy boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
2 łyżki tłuszczu, dodać seler, marchewkę, sól, pieprz, liście tymianku oraz pozostałą cebulę i czosnek (mielony i cały) i gotować od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
7
Dodaj bulion, wino, pomidory, liście laurowe i fasolę. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodać gotowane żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
FasolaFasola
BulionBulion
żeberkażeberka
WinoWino
8
Tymczasem w małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, bułkę tartą i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Posypać mieszaninę okruchów chleba na cassoulet i piec przez 1 godzinę, odkryte, od czasu do czasu naciskając bułkę tartą do cassoulet zagęścić go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić i podawać.
11
TIP
12
Aby rozpocząć skok na kolację w tygodniu, wykonaj kroki 1 do 7 przepisu cassoulet w niedzielę i przechowuj, pod przykryciem, na kuchence na dzień lub w lodówce do 3 dni. Następnie po prostu dodaj mieszaninę okruchów chleba i piecz przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn