Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans

Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cassoulet stylu kiełbasa ' N ' fasola spróbować. Jedna porcja zawiera 849 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 233 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, fasolę cannellini, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą, Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, oraz Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246°. rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i kiełbaski. Kiełbaski dokładnie brąz po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Podczas gdy kiełbaski są brązowieje, zrobić bułkę tartą. Wrzuć cały ząbek czosnku do robota kuchennego i zmiażdż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Goździki CałeGoździki Całe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj kostkę bagietki, 1 łyżkę natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku. Blitz aż kostki są okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz sól i pieprz, a następnie połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Gdy kiełbaski są prawie gotowe, dodać boczek na patelni z kiełbasami, i podsmażyć, aż boczek jest złoty kolor. Wyjmij kiełbaski z patelni i ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Obniżyć ogień do niskiego, i ostrożnie dodać cebulę. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać czosnek, i podsmażyć kolejny 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
9
Dodać odsączone pomidory. Podnieść ogień do wysokiej, i gotować, aż patelnia jest sucha i pomidory dopiero zaczynają się złapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj wino i ponownie gotuj, aż patelnia będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać bulion warzywny, 1 łyżkę posiekanej natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku, wraz z fasolą. Gotować przez 1 minutę, aż bulion będzie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Przenieść mieszaninę fasoli do szerokiego, płytkiego naczynia do pieczenia. Ułóż kiełbaski na wierzchu. Następnie top z mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
13
Skropić lekko oliwą z oliwek i piec w środku piekarnika przez 20 minut, aż boki patelni będą bulgotać i złociste, a bułka tarta będzie wspaniała i upieczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Podawać na gorąco z zieloną sałatką z oliwą z oliwek, octem z białego wina, solą i pieprzem oraz chrupiącą bagietką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn