Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cassoulet stylu kiełbasa ' N ' fasola spróbować. Jedna porcja zawiera 849 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 233 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, fasolę cannellini, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą, Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, oraz Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 246°. rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i kiełbaski. Kiełbaski dokładnie brąz po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Podczas gdy kiełbaski są brązowieje, zrobić bułkę tartą. Wrzuć cały ząbek czosnku do robota kuchennego i zmiażdż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Goździki Całe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj kostkę bagietki, 1 łyżkę natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku. Blitz aż kostki są okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz sól i pieprz, a następnie połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Gdy kiełbaski są prawie gotowe, dodać boczek na patelni z kiełbasami, i podsmażyć, aż boczek jest złoty kolor. Wyjmij kiełbaski z patelni i ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Obniżyć ogień do niskiego, i ostrożnie dodać cebulę. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać czosnek, i podsmażyć kolejny 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
9
Dodać odsączone pomidory. Podnieść ogień do wysokiej, i gotować, aż patelnia jest sucha i pomidory dopiero zaczynają się złapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj wino i ponownie gotuj, aż patelnia będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać bulion warzywny, 1 łyżkę posiekanej natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku, wraz z fasolą. Gotować przez 1 minutę, aż bulion będzie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Przenieść mieszaninę fasoli do szerokiego, płytkiego naczynia do pieczenia. Ułóż kiełbaski na wierzchu. Następnie top z mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
13
Skropić lekko oliwą z oliwek i piec w środku piekarnika przez 20 minut, aż boki patelni będą bulgotać i złociste, a bułka tarta będzie wspaniała i upieczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Podawać na gorąco z zieloną sałatką z oliwą z oliwek, octem z białego wina, solą i pieprzem oraz chrupiącą bagietką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina