Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans

Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Cassoulet stylu kiełbasa ' N ' fasola spróbować. Jedna porcja zawiera 849 kalorii, 40g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 233 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, fasolę cannellini, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą, Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, oraz Włoskie kiełbaski w stylu Cassoulet i biała fasola.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246°. rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i kiełbaski. Kiełbaski dokładnie brąz po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Podczas gdy kiełbaski są brązowieje, zrobić bułkę tartą. Wrzuć cały ząbek czosnku do robota kuchennego i zmiażdż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Goździki CałeGoździki Całe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj kostkę bagietki, 1 łyżkę natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku. Blitz aż kostki są okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek oraz sól i pieprz, a następnie połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Gdy kiełbaski są prawie gotowe, dodać boczek na patelni z kiełbasami, i podsmażyć, aż boczek jest złoty kolor. Wyjmij kiełbaski z patelni i ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Obniżyć ogień do niskiego, i ostrożnie dodać cebulę. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać czosnek, i podsmażyć kolejny 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
9
Dodać odsączone pomidory. Podnieść ogień do wysokiej, i gotować, aż patelnia jest sucha i pomidory dopiero zaczynają się złapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj wino i ponownie gotuj, aż patelnia będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodać bulion warzywny, 1 łyżkę posiekanej natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku, wraz z fasolą. Gotować przez 1 minutę, aż bulion będzie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Przenieść mieszaninę fasoli do szerokiego, płytkiego naczynia do pieczenia. Ułóż kiełbaski na wierzchu. Następnie top z mieszaniny bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
13
Skropić lekko oliwą z oliwek i piec w środku piekarnika przez 20 minut, aż boki patelni będą bulgotać i złociste, a bułka tarta będzie wspaniała i upieczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Podawać na gorąco z zieloną sałatką z oliwą z oliwek, octem z białego wina, solą i pieprzem oraz chrupiącą bagietką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn