Carpaccio Z Cukinii
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Carpaccio z cukinii może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, cukinię, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii.
Instrukcje
W średniej misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Dodać cukinię i wrzucić dobrze; odstawić na 3 protokół. Ułóż plastry cukinii, nakładając je lekko na talerz.
Dodaj rukolę do miski i wrzuć z sosem, a następnie kopiec na cukinii. Roztrzepać parmezan na wierzchu i podawać.